Friesland Homes: rechtstreeks voordelig huren van de eigenaar

Van superluxe bungalows en appartementen tot ingerichte tenten en trekkershutten

Friesland telt heel veel zéér bijzondere vakantieverblijven, zoals De Greidpleats in Snikzwaag bij Joure. Info: http://www.luxe-vakantie-friesland.nl/
Friesland telt heel veel zéér bijzondere vakantieverblijven, zoals De Greidpleats in Snikzwaag bij Joure. Info: www.luxe-vakantie-friesland.nl

WOLVEGA (NL) – De markt vroeg er om, het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland maakt hem: een zeer geavanceerde site met rechtstreeks bij de eigenaar te boeken vakantieverblijven. De provincie telt talrijke bijzondere vakantieonderkomens en kleine vakantieparken. Die krijgen nu onderdak bij frieslandhomes.nl De site is al in aanbouw.

Eigenaren van een vakantiehuis, groepsaccommodatie, hotelschip, ingerichte tent, houseboat, chalet enz. in Friesland en omgeving kunnen al voor de zomer hun onderkomen rechtstreeks aan de consument aanbieden via Friesland Homes. De consument kan snel zijn droomverblijf vinden en boeken door zijn voorkeuren aan te vinken, bijvoorbeeld op basis van de prijs, ligging in het bos of aan een meer.

Friesland telt heel veel zéér bijzondere vakantieverblijven, zoals De Greidpleats in Snikzwaag bij Joure. Info: http://www.luxe-vakantie-friesland.nl/

Voor kleine aanbieders
Friesland Homes is een dynamische formule, puur gericht op de bevordering van het rechtstreeks voordelig boeken van een vakantieverblijf. Kostenverhogende tussenstations en grote organisaties worden uitgesloten van deelname, omdat de site juist kleine aanbieders, eigenaren van unieke accommodaties, onder de aandacht wil brengen.

Friesland Holland rekent voor de internationale marketing ter introductie slechts €95,- excl. btw per gepubliceerde verblijfseenheid. De aanbieder moet dan al “lid” zijn van Friesland Holland, dat wil zeggen adverteerder zijn in één van de regiomagazines of op de toeristenkaarten.

De eerste advertenties voor de promotie van de nieuwe marketingformule worden nu al geplaatst in het kader van een warming-up, zoals in de achttalige gids Gouden Friese Wouden en op de nieuwe toeristenkaart van de Friese Meren.

Logo Frieslandhomes.nl Logo Frieslandhomes.nl
Logo Frieslandhomes.nl Logo Frieslandhomes.nl

Categorieën
Friesland Homes onderscheidt de volgende soorten vakantieverblijven:
Vakantiewoningen
Vakantieappartementen
Hotelappartementen
Hotelschepen
Groepsaccommodaties
Chalets
Stacaravans
Houseboats
Ingerichte tenten
Vakantiehutten
Specials

Deelnemen?
Bent u eigenaar van een hierboven genoemd vakantieonderkomen, en u wilt uw accommodatie(s) aanbieden via Friesland Homes, stuur dan een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Info: www.frieslandholland.nl

Giga windmolens voor Friese kust nekslag voor toer...
Boot Holland: morgen nog!