Frisian Boat Show keert terug als open-huis-route!

23 en 24 maart 2013

Motorjachtverhuur.
Motorjachtverhuur.

WOLVEGA (NL) – De Frisian Boat Show komt op veler verzoek terug, maar dan zoals hij in 1998 door het bureau voor toerisme Friesland Holland voor het eerst werd georganiseerd: als een open huis route. 

“Alle soorten waterrecreatiebedrijven kunnen deelnemen: jachtverhuurders, zeilrederijen, jachtbouwers, zeilscholen, jachtmakelaars, watersportcampings en –hotels, jachtservicebedrijven, net als 14 jaar geleden,” licht organisator Albert Hendriks toe.

 

Weekend vóór Pasen
23 en 24 maart 2013, het weekend voor Pasen, kunnen liefhebbers van boten gratis proefvaarten maken en een kijkje nemen in de jachten en werven, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Hendriks: “Het is eigenlijk een hele grote in-water-show met lage deelnamekosten, vlak voor de aanvang van het vaarseizoen. Dan liggen de bedrijven en de boten er op z’n mooist bij. We beginnen nu al met de promotie. Er komt onder andere een speciale website met een routekaart en informatie over de deelnemende bedrijven. Bezoekers kunnen een week varen in Friesland winnen.”

Interesse in deelname?
Watersportbedrijven die in de route en op de routewebsite opgenomen willen worden kunnen zich per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) melden bij Friesland Holland. De organisator neemt dan contact op met de potentiële deelnemer.

Sloepen Traditionele zeil- en motorjachten

Sloepen

Traditionele zeil- en motorjachten

Traditionele zeilschepen Proefvaren

Traditionele zeilschepen

Proefvaren

Open zeilbootbouw Open zeilbootbouw

Open zeilbootbouw

Open zeilbootbouw

Havenrondvaarten Zeiljachtbouw in Friesland

Havenrondvaarten

Zeiljachtbouw in Friesland

Proefzeilles Surfspots

Proefzeilles

Surfspots

Biologisch streekrestaurant in Kimswerd
Nieuw bureau voor toerisme richt zich op interprov...