‘Holland School Travel’ stimuleert rechtstreeks boeken van schoolreizen en werkweken

Nieuw concept van Friesland Holland

Stayokay Sneek is de eerste aanbieder van arrangementen voor scholen via Holland School Travel.
Stayokay Sneek is de eerste aanbieder van arrangementen voor scholen via Holland School Travel.

WOLVEGA (NL) – Holland School Travel is een nieuw in meerdaagse schoolreizen en dagtochten gespecialiseerd onderdeel van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Het biedt arrangementen, attracties en vervoerders aan die de geïnteresseerde rechtstreeks kan boeken.

Directeur Albert Hendriks: “Het gaat om de marketing van activiteiten, accommodaties en attracties voor schoolgaande en studerende jeugd van 4 tot 18 jaar. Typisch voor Holland School Travel zijn de korte lijnen, de openheid van zaken en de lagere kosten door de uitschakeling van kostenverhogende tussenstations. De organisator van een schoolreis of uitje doet rechtstreeks zaken met de aanbieder. Die is ook de uitvoerder van het arrangement of activiteit, of is eigenaar van een attractie of vervoersbedrijf.”

Kant en klare arrangementen
Op de nog in aanbouw zijn website vindt de bezoeker kant en klare, beproefde arrangementen met een indicatieprijs per persoon. De arrangementen zijn afkomstig van bedrijven en instanties die aangesloten zijn bij Friesland Holland. Stayokay Sneek en Heeg zijn de eersten met onderwijsarrangementen.
    
Deelnemen?
Holland School Travel wil 1001 ideeën voor een educatieve of feestelijke thematrip op de site zetten. Bedrijven die belangstelling hebben voor participatie kunnen contact opnemen met Friesland Holland: 0561-615364 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info: www.hollandschooltravel.nl

Friesland Holland zoekt restaurants die bijzonder...
Merida MTB Touring voor Friesland Holland Travel