Meeting Point Fryslân en Friesland Holland naar beurs Reizen Lauwers

Januari 2012:

Miss Tulip 2011, Lianne Pit uit Oldemarkt.
Miss Tulip 2011, Lianne Pit uit Oldemarkt.

BOECHOUT (B) – De Friese groepsactiviteiten en groepsaccommodatiespecialist Meeting Point Fryslân en Friesland Holland Tourist Information & Travel Service gaan samen naar de altijd drukbezochte reisbeurs van Reizen Lauwers uit Boechout bij Antwerpen.

 

De Reis- en Infobeurs van deze Belgische touroperator en busondernemer vindt 14 en 15 januari 2012 plaats in Gemeenschapscentrum  Den Boomgaard in Ranst, ook bij Antwerpen. De vooraanstaande Belgische reisonderneming verwacht net als in 2011 dik 13.000 bezoekers, voornamelijk 50-plussers.

Mensen houden van bloemen
Om de reisbestemming Friesland meer body te geven komt de stand van de Flevolandse topattractie Orchideeënhoeve naast die van Meeting Point Fryslân en Friesland Holland. Ook de tulpenroute in de Noordoostpolder, ten zuiden van Lemmer, (laatste week april, eerste twee weken mei) zal gepromoot worden. Veel Belgische bussen maken op reis naar Friesland een tussenstop bij het tropisch paradijs in Luttelgeest (nabij Lemmer) met thematuinen, zoals een enorme vlindertuin, en een groot serrerestaurant. De attractie is jaarlijks goed voor meer dan 200.000 bezoekers en wordt binnenkort andermaal uitgebreid met een nieuw thema.

Info: www.hollandgroups.nl
www.frieslandhollandtravel.nl
www.lauwers.be
www.orchideeenhoeve.nl

Toch weer Holland Yachts & Boats in Düsseldorf!
Friesland Holland en Heech by de Mar met Lemsteraa...