Merk Fryslân en Friesland Holland samen op zeer drukke beurs

50+ Beurs Utrecht 15-19 september 2015

Jant van Dijk tuigde maandag 14 september 2015 namens Merk Fryslân de stand op.
Jant van Dijk tuigde maandag 14 september 2015 namens Merk Fryslân de stand op.

UTRECHT (NL) – Merk Fryslân, het marketingbureau van de provincie Fryslân, en het onafhankelijke en zelfstandige bureau voor toerisme Friesland Holland, hebben samen een fleurige stand op de altijd drukbezochte 50+ beurs in Utrecht (15-19 september 2015). De toeristische buren in hal 7 zijn Drenthe, Twente en de Achterhoek. Het was de eerste beursdag, dinsdag 15 september 2015, ontzettend druk. “Bomvolle gangen,” aldus de standbemanning. "Ook vandaag is het ontzettend druk."

De thema’s van de Friesland-stand zijn 1. Varen; 2. Fietsen; 3. Wandelen; 4. Streekproducten en 5. Wintersportparadijs Friesland. Merk Fryslân-assistent Jant van Dijk heeft de deelname geregeld. Friesland Holland in de persoon van touroperator Marnejaeike Bouwmeester en Merk Fryslân-medewerkers bemannen de hoekstand, bijgestaan door ‘aanjagers’ en ondernemers uit regio’s als de Friese Wouden.

Samenwerking op het gebied van groepsreizen
Mevrouw Van Dijk regelde dit jaar al eerder een samenwerking tussen de Friese promotieorganisaties en wel op twee beurzen voor touroperators en andere organisatoren van groepsreizen in Duitsland. Friesland Holland heeft complete arrangementsvoorstellen met een grote inkoopvrijheid voor de operators op voorraad. Friesland Holland-directeur Albert Hendriks: “Wij informeren en adviseren in de eerste plaats. Maar het komt steeds vaker voor dat reisorganisatoren een all-in-arrangement willen kopen, vooral als het een complexe tour is waarvoor regionaal bekende reisleiding noodzakelijk is.”  

Meer informatie over de 50Plusbeurs:
www.50plusbeurs.nl

Winterarrangementen:
www.winterarrangementen.com
Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.frieslandholland.nl
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandhollandtours.com

Friesland Holland, uitgever van 20 titels op het gebied van toerisme, legt de nadruk op varen en fietsen en winterse activiteiten.

Friesland Holland, uitgever van 20 titels op het gebied van toerisme, legt de nadruk op varen en fietsen en winterse activiteiten.

Gerard Haitsma moet nu ‘Klein Genot’ op de kaart z...
Na gloeiend duur Friese Merenfeest wordt de rest v...