Nanet Hak kan bedrijfsresultaat van hotels en recreatieondernemingen verbeteren

Lean Six Sigma methodiek ook goed toepasbaar in de hospitalitybranche

Nanet Hak werkt volgens de Lean Six Sigma methodiek: www.sixsigma.nl/wat-is-lean-six-sigma
Nanet Hak werkt volgens de Lean Six Sigma methodiek: www.sixsigma.nl/wat-is-lean-six-sigma

LEMMER (NL) – Nanet Hak uit Lemmer wil als praktische analist met veel ervaring graag aan de slag in de toeristische sector. Ze schreef een brief aan het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, met de vraag of die haar onder de aandacht kon brengen van hoteliers en andere ondernemers in de gastvrijheidssector. Natuurlijk! Zie hier Nanet’s aanbevelingsbrief:

“Beste gastvrijheidsondernemer! Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Nanet Hak, analytisch, pragmatisch, gestructureerd, enthousiast en een doorzetter. Continu verbeteren is iets waar ik graag mee bezig ben en ik heb een passie voor de gastvrijheidsbranche.”

“Hierbij wil ik u mijn diensten aan bieden als procesverbeteraar. U kunt denken aan bijvoorbeeld het optimaliseren van het inkoopproces, het verhogen van de klanttevredenheid, het vergroten van de marge, het optimaliseren van de bezetting, de effectiviteit en/of efficiëntie verhogen etc. Heeft u zo’n klus liggen maar komt u er door wat voor reden dan ook niet aan toe? Ik ga er graag mee aan de slag. Afhankelijk van uw wensen kan dit in de vorm van een analyse met advies zijn, een training, de uitvoer van een volledig verbeterproject of als continu procesverbeteraar in dienst bij u in de organisatie. Ik werk volgens de Lean Six Sigma methodiek. Deze gestructureerde aanpak met heldere analyses zorgt voor aantoonbare en geborgde verbeteringen. Met een diploma van de hogere hotelschool, ervaring in hotellerie, horeca en recreatie en kennis van reserverings-, content management- en ERP-systemen heb ik brede kennis en kan ik u zowel aan de menskant als de systeemkant adviseren.”

“Naast dat ik zeer analytisch en pragmatisch ingesteld ben, ben ik een groot voorstander van heldere communicatie. Dit zorgt ervoor dat belanghebbenden te allen tijden op de hoogte worden gehouden van de status evenals wat er van een ieder verwacht wordt. Wordt u getriggerd door een van bovenstaande zaken? Neem dan contact met mij op. Dit kan via mijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/nanethak of via 06-28183360.”

Is provincie Fryslân qua marketing en subsidiëring...
Fryslân wil achterstand snel wegwerken: stimulerin...