Tesla E-car op exclusieve jachtshow in Hindeloopen!

Skips Maritiem heeft mazzel: zeer zonnig weekeinde

De Nederlandse Tesla-importeur heeft de PC Hooftstraat tijdelijk verruild voor Oosterstrand 3 in Hindeloopen. De goedkoopste Tesla kost €70.000 euro, de duurste bijna €130.000. Info: http://www.teslamotors.com/nl_NL/
De Nederlandse Tesla-importeur heeft de PC Hooftstraat tijdelijk verruild voor Oosterstrand 3 in Hindeloopen. De goedkoopste Tesla kost €70.000 euro, de duurste bijna €130.000. Info: http://www.teslamotors.com/nl_NL/

HINDELOOPEN (NL) – Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, is een van de 50 deelnemers aan de grote in- en outdoor watersportbeurs Yacht & Lifestyle, dit weekend in Hindeloopen op het terrein van Jachthaven Hindeloopen (Oosterstrand 3).

Er zijn zeer luxe en sportieve zeil- en motorjachten te zien en te koop, maar er is ook een groot aanbod op het gebied van accessoires en onderhoud. De beurs is zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014 geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Tesla Model S blikvanger
Bijzonder is de aanwezigheid van het Amerikaanse automerk Tesla. Dat toont bij Skips Maritiem de volledige elektrische sportwagen Model S die een bereik heeft van dik 500 km met een volle accu. De Tesla is de best verkochte 100% elektrische auto in Nederland en nummer vier in het rijtje van hybride en e-cars: 1. Volvo V60 (hybride); 2. Toyota Prius (hybride); 3. Opel Ampera (hybride); 4. Tesla Model S (volledig elektrisch). De Tesla is leverbaar voor prijzen vanaf 70.000 euro.
Tesla Motors opende medio december 2013 een eigen winkel in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Eerder dit jaar opende Tesla een Europees distributiecentrum in Tilburg. In Tesla’s zijn de nieuwste gadgets verwerkt, waaronder een digitaal instrumentenpaneel en het multifunctioneel stuur die media, navigatie, communicatie en verschillende andere functies combineren. Met Google is er al gepraat over een zelfrijdende elektrische auto. Het bedrijf van Elon Musk ontwikkelt zelf het retail designconcept en legt de Europese uitvoering daarvan in handen van twee Nederlandse bedrijven: Archiment Projectmanagement en Desarc conceptontwerp- en implementatiebureau. Naar de locaties voor de winkels zal Tesla zelf op zoek gaan. Dit zullen vaak bestaande gebouwen in prestigieuze winkelgebieden zijn. Archiment was ook betrokken bij de inrichting van de Apple Store aan het Leidseplein. De Model S wordt ook wel een Apple-auto genoemd. Er zit een soort 17 inch iPadscherm ingebouwd.
De winkel in de PC Hooftstraat zal voorlopig de eerste echte eigen Tesla Store in Nederland zijn. Momenteel zijn er wel al onderhoudslocaties met showmodellen. Tesla heeft als streven om in elk Europees land minimaal één eigen vestiging te openen.

Yacht & Lifestyle
“Onze show is een inspirerend evenement voor mensen die kwaliteit en uitstraling belangrijk vinden,” zegt manager Barber de Vries van Skips Maritiem. “Er is een show van nieuwe zeil- en motorjachten en er liggen verkoopschepen van Jachtmakelaardij de Valk. In de ‘Hindelooper Marktplaats’ kan men terecht voor trendy en stijlvolle artikelen waaronder kleding, woonaccessoires, schoeisel en andere lederwaar. Stand-up-paddling, suppen, in de haven ervaren of een proefrit maken in een elektrische auto van het vooraanstaande merk Tesla behoren ook tot de mogelijkheden. In de sfeervolle ‘Lounge’ vindt men zaken die bezoekers informeren en adviseren over producten en diensten om het verblijf aan boord nog aangenamer te maken. Kinderen kunnen de Pipo knutsel-wagen bezoeken en een duik nemen in het zwembad of een proefles suppen volgen. Zo kan men er met het hele gezin een leuk dagje uit van maken!”

Meer info beurs: www.yachtandlifestylehindeloopen.nl
http://www.devalk.nl/nl/1/home.html
Info Tesla: http://www.yachtandlifestylehindeloopen.nl/portfolios/tesla/
Info Friesland Holland: http://www.yachtandlifestylehindeloopen.nl/portfolios/friesland-holland-tourist-information/

In de verkoophaven van Skips Maritiem liggen tientallen zeer luxe, maar ook meer betaalbare motor- en zeiljachten, ook gebruikte. In de verkoophaven van Skips Maritiem liggen tientallen zeer luxe, maar ook meer betaalbare motor- en zeiljachten, ook gebruikte.
In de verkoophaven van Skips Maritiem liggen tientallen zeer luxe, maar ook meer betaalbare motor- en zeiljachten, ook gebruikte.

Prutswerk van Fries onderzoeksinstituut ETFI Stend...
100 Jaar oud landhuis werd gasthuis