Langweer wordt hockey hotspot!

Hockeykamp
Bovelander en Bovelander hockeykamp


LANGWEER (NL) – Vinea Zeilscholen en Bovenlander Hockey in Haarlem bundelen hun kennis en ervaring op het gebied van kampen. In de zomer van 2013 worden gedurende twee weken exclusieve kampen aangeboden. De zogenaamde combikampen zijn bedoeld voor kinderen van 10 tot 16 jaar. Ze leren zeilen én hockeyen op Vinea’s zeilschool in Langweer.

Floris Jan Bovelander: “Beide partijen staan voor kampen waarbij plezier en leren voorop staan en er voldoende ruimte is voor ontspanning. Wij zagen in deze samenwerking een kans om onze hockeyers ook met zeilen in aanraking te laten komen. Kinderen hoeven nu niet meer te kiezen uit een hockey of zeilkamp. Mijn dochter is onlangs op zeilkamp geweest én is fanatiek hockeyer, zij vindt deze combinatie geweldig.’

Kinderen gaan ‘s ochtends het water op en krijgen les in zeilen of windsurfen in een Valk, Laser Pico, Splash, Topaz Tres of windsurfen. Een watersportprofessional van grote naam komt langs om de cursisten workshops en clinics te geven. Tijdens het hockeyprogramma worden de nieuwste internationale technieken, tactieken en trucs geleerd in uitdagende oefeningen en wedstrijdvormen toegespitst op elk niveau. Naast de toptrainers zal een Gouden Olympiër een masterclass geven.

“De combinatie van hockey en zeilen vervult voor een grote groep sportieve kinderen een ideale invulling aan een zomerkamp,” stelt Vincent de Heer, directeur van Vinea Zeilscholen.nl. “Bovelander heeft een zeer respectabele reputatie opgebouwd onder hockeyers in Nederland en heeft met Floris Jan Bovelander & Jeroen Bovelander aan het roer ook echt de expertise in kwalitatief hoogwaardige hockeyprogramma’s en zij bieden de beste trainers.”

De combikampen
In de week van 28 juli t/m 3 augustus en de week van 4 t/m 10 augustus is het combikamp te boeken. De prijs is €595 voor een 7-daags kamp, inclusief het hele zeil- en hockeyprogramma, overnachtingen, kamptrui, eten & drinken op een mooie accommodatie in Langweer.

De partners in sport
Bovelander & Bovelander:
Directeur Floris Jan Bovelander: “Bovelander organiseert al meer dan 15 jaar hockeykampen voor kinderen van 7 tot 17 jaar oud. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in hockeyclinics voor jong en oud. Naast de Bovelander Hockeykampen en Bovelander Hockeyclinics organiseren zij ook voor de Hockeybond de KNHB hockeyclinics, de Shell strafbalcompetitie en de Nederlandse Beachhockey competitie. Voor ABN AMRO verzorgen zij o.a. de Studenten HockeyTrophy en alle ABN AMRO hockeyclinics. Samen met TIGsports geven zij de HockeyWeekly uit, de enige gratis hockeykrant van Nederland die iedere week bij alle clubs in Nederland ligt.”

Vinea Zeilscholen
Froukje Dahlhaus, marketing manager van Vinea Zeilscholen: “Vinea Zeilscholen ontwikkelt en realiseert eigentijdse hoogwaardige zeilvakanties op acht verschillende zeilscholen in Friesland en één in Lelystad waarbij jongeren van 7 tot 19 jaar oud in een veilige omgeving worden uitgedaagd om talenten te ontwikkelen en zelfstandig onvergetelijke en vaak vormende ervaringen op te doen met leeftijdsgenoten. De pijlers van Vinea Zeilscholen richten zich met name op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De keurmerken van ISAF, CWO en het erkend HISWA lidmaatschap zorgen voor een hoge kwaliteitsnorm.”

Info:
www.zeilscholen.nl
www.bovelander.nl