Weer twee medewerkers weg bij Merk Fryslân

Provinciaal marketingbureau krimpt

Teatske Rienks (links) namens Merk Fryslân op het Sneek-Frieslandplein op Boot Düsseldorf 2015. Rechts van haar Merle Fikkers van Yachtcharter Sneek.
Teatske Rienks (links) namens Merk Fryslân op het Sneek-Frieslandplein op Boot Düsseldorf 2015. Rechts van haar Merle Fikkers van Yachtcharter Sneek.

WOLVEGA (NL) – Het provinciale marketingbureau Merk Fryslân neemt opnieuw afscheid van twee medewerkers: Jant van Dijk uit Mantgum en Teatske Rienks-De Bos uit Grou. Eerder hingen directeur Loek Hogenhout uit Woudsend en Siebrig Burggraaff uit Harlingen opdrachten van het provinciaal bestuur aan de wilgen.

Jant van Dijk, gedurende tien maanden verantwoordelijk voor de bevordering van het zakelijk toerisme in Friesland, pakt de werkzaamheden weer op voor haar eigen kantoor, Congres Bureau Friesland. Haar dienstverband eindigde 24 juni 2015.

Projectmanager Teatske Rienks werkte vier jaar als marketing en communicatiemanager en directieadviseur bij Fryslân Marketing en de opvolgers Beleef Friesland en Merk Fryslân. Zij gaat met ingang van half augustus 2015 aan de slag als senior communicatieadviseur bij Streekwurk van de provincie Fryslân. Voordat ze in dienst trad van Paul van Gessel’s Fryslân Marketing was ze ook communicatiemedewerker bij de provincie. Streekwurk (http://www.fryslan.frl/streekwurk) moet het Friese platteland leefbaar en weerbaar moet houden.


Informatie over Merk Fryslân:
http://merkfryslan.nl/wie-zijn-wij/

Informatie over Congres Bureau Friesland:

http://www.congresbureaufriesland.nl/

Informatie over recreatie en toerisme in Friesland:
www.provinciefriesland.frl
www.friesemeren.eu
www.goudenfriesewouden.nl
www.ijsselmeer.frl
www.waddenzeeland.nl

Sauna & Wellness-sector wordt uitgekleed door BTW-...
Discussie over parkeren in de binnenstad van Bolsw...