Yachtcharter De Brekken scoort met nieuwe Aquanaut Drifter en Voyager

Bootverhuur draait als een tierelier

De Drifter 1000 CS AK 'Oceanus' van De Brekken.LEMMER (NL) – Marcel Ortelee van Yachtcharter De Brekken in Lemmer is meer dan tevreden over de boekingen van zijn acht Aquanaut motorjachten tot nu toe. “Dit seizoen kan niet meer stuk voor ons. We gaan ver over de twintig weken gemiddeld. Ook een nieuw jacht die het eerst niet zo goed deed, een European Voyager 1300 met een aparte inrichting, de Boann, verhuurt nu uitstekend. Even wennen zeker.”

Een ware run is er op de nieuwe Aquanaut Drifter CS 1000 AK, een schip van bijna 10 meter met vier vaste en twee multifunctionele slaapplaatsen. In maart leverde de Sneker jachtbouwer de boot af in Lemmer. Net als het mincruiseschip ‘Boann’ mag ook de nieuwe ‘Oceanus’ het IJsselmeer op. De kleine Drifter, een concurrent van Linssen’s Grand Sturdy (Maasbracht), heeft alleen buitenbesturing waardoor er meer binnenruimte is. De Brekken heeft geen open kuip boten. Prijstechnisch vindt de heer Ortelee die niet interessant: “In de plaats van de open kuip heb je een mooie achterkajuit met twee extra vaste slaapplaatsen. De beleving van een kleine Drifter met buitenbesturing en bovendek is anders, maar zeker niet minder dan van een open kuip jacht. Je ziet immers veel meer van de omgeving.”

Populair, ook in de verhuur, de Aquanaut Drifter 1000 CS AK. Populair, ook in de verhuur, de Aquanaut Drifter 1000 CS AK.
Populair, ook in de verhuur, de Aquanaut Drifter 1000 CS AK. Populair, ook in de verhuur, de Aquanaut Drifter 1000 CS AK.

Populair, ook in de verhuur, de Aquanaut Drifter 1000 CS AK.

Was even wennen, de kleine Aquanaut European Voyager (13 meter), de Boann. Was even wennen, de kleine Aquanaut European Voyager (13 meter), de Boann.

Was even wennen, de kleine Aquanaut European Voyager (13 meter), de Boann.

Info: www.brekken.nl
www.aquanaut.nl

RFU met Frisian Cruiser Duitse markt op
Van der Veer koopt Grand Sturdy van Linssen